Skip to main content

Meubelmaker Utrecht e.o

Joppe Overberg
Tel.: 06 261 461 28
e-mail: joppe@meubelminded.nl

Joppe Overberg
Tel.: 06 261 461 28
e-mail: joppe@meubelminded.nl

Ik ben Joppe Overberg, eigenaar van meubelmakerij Meubelminded. Meubelmaken is mijn vak. Al 25 jaar werk ik vol passie met hout en maak ik maatwerk meubels. Mijn werkplaats zit in Driebergen-Zeist en ik werk voor klanten uit Utrecht en wijde omgeving. 

Een meubel op maat laten maken

U zoekt een meubel voor in uw huis of voor uw bedrijf en wilt dit laten maken door een meubelmaker. Bel of mail me dan gerust om uit te leggen wat uw wensen zijn. Dan kan ik laten weten wat ik voor u kan betekenen.

Hoe gaat het verder?

In het eerste contact zal ik op basis van uw vraag een globale prijsindicatie geven. Als u op basis daarvan verder wilt, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Ik kom persoonlijk bij u langs

Ik kom bij u thuis langs. We maken kennis en u krijgt de gelegenheid uw wensen uitgebreid toe te lichten. Om u een indruk te geven van de materialen waarmee ik werk neem ik altijd staaltjes mee. Per materiaal, houtsoort en afwerking licht ik dan ook de prijs toe. Voor mezelf is het prettig een indruk van de ruimte te krijgen waar het meubel moet komen. Ik neem maten op om een goede offerte te maken.

U krijgt vrijblijvend een offerte

Op basis van het materiaal dat u kiest, maak ik kosteloos een offerte en stuur die per mail naar u toe. U kunt daarna altijd bellen voor vragen of een toelichting.

Tekening, inmeten, levering/plaatsing

Als u de opdracht aanvaard en met mij in zee gaat maak ik – afhankelijk van het soort meubel – kosteloos een (werk)tekening. Aan een ontwerp- of 3-D tekening zijn kosten verbonden. Zo nodig kom ik nog een keer inmeten voor de juiste maatvoering en maken we een afspraak over de datum van levering/plaatsing van het meubel.

Betaling

Bij het accepteren van de opdracht ontvangt u een factuur voor betaling in twee termijnen. De eerste termijn betaalt u bij aanvaarding van de opdracht. De tweede na plaatsing.