Contact

Joppe Overberg
Tel.: 06 261 461 28
e-mail: joppe@meubelminded.nl

Joppe Overberg
Tel.: 06 261 461 28
e-mail: joppe@meubelminded.nl

 

Bent u op zoek naar een meubel voor uw huis of uw bedrijf? En wilt u dit laten ontwerpen en maken door een meubelmaker? Neem dan contact met me op om uw wensen te bespreken. Ik laat u weten wat ik voor u kan betekenen. Om u een beeld te geven van hoe ik werk leg ik  hier de stappen uit.

Intake

Als u na het eerste contact en de prijsopgave met me verder wil dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Ik kom dan bij u langs zodat u uw wensen uitgebreid kunt toelichten. Ik laat u staaltjes zien van allerlei mogelijke (combinaties van) materialen en afwerking en geef u een idee van de verschillen in prijs daarbij.

Offerte

Op basis van de keuzes die u maakt geef ik een definitieve offerte.

Tekening, inmeten, plaatsing

Als u besluit met Meubelminded in zee te gaan maak ik – afhankelijk van het soort meubel – een tekening. Zo nodig kom ik inmeten voor de juiste maatvoering en maken we een afspraak over de datum van plaatsing van het meubel.

Betaling

Bij het accepteren van de opdracht ontvangt u een factuur voor betaling in twee termijnen. De eerste termijn betaalt u bij aanvaarding van de opdracht. De tweede na plaatsing.

Service

Volg ons

Erkend leerbedrijf